Bokning

Att köra gokart är en perfekt aktivitet för alla grupper som vill kombinera gemenskap med en minnesvärd upplevelse. Alla oavsett tidigare erfarenhet kan vara med och köra vilket gjort gokart till en otroligt populär aktivitet för stora och mindre företag såväl som möhippor, svensexor eller kompisgäng.
Med vårt nya avancerade tidtagningssystem, nya toppmoderna kartar, en av Sveriges finaste banor och ett brett utbud av upplägg finns alternativ för alla smaker.

För att kunna boka ett upplägg behöver ni vara minst 6 personer, för mindre sällskap passar dropin-körning bättre.

Välj ett av våra färdiga tävlingsupplägg med prisutdelning eller kontakta oss så hittar vi ett upplägg som passar just er.

LILLA RACET

Vårt minsta och billigaste race passar er som inte har så stor erfarenhet av gokart men ändå vill tävla och utse en vinnare.

Genomgång
Tidskval 8 minuter
Final 10 varv
Prisutdelning

395 kr/person (minimum 8 personer)

LILLA GRAND PRIX

I vårt populära mellanrace ingår även träning. Passar stora såväl som små grupper och kräver ingen erfarenhet.

Genomgång
Träning 6 minuter
Tidskval 8 minuter
Final 10 varv
Prisutdelning.

495 kr/person (minimum 6 personer)

STORA GRAND PRIX

Vårt stora tävlingsupplägg passar er som vill köra lite mer. Ett extrakval innebär att alla får en ny chans att reparera eventuella misstag i kvalet.

Genomgång
Träning 6 minuter
Tidskval nr1 /8 minuter
Tidskval nr2 /8 minuter
Final 12 varv
Prisutdelning.
595 kr/person (minimum 8 personer)

Bumperball

Bumperball spelas i Kalmar på gräsytan bredvid gokarten. Bumperballs är en aktivitet som på kort tid växt sig stor i hela Sverige. Du använder dig av en stor plastbubbla och försöker med hjälp av den tackla ner dina motståndare och såklart även göra mål. Många glada skratt utlovas!


1 timme på våran anläggning med instruktör kostar 295 kr/person. (Minst 8 personer)