Besök även

Kalmar hyrkart rekommenderar er att besöka även:

Ölands Gokartcenter

Om ni vill pröva en lite mindre men familjevänlig gokartbana rekommenderar vi Ölands Gokartcenter 2 mil norr om Borgholm. Hos oss erbjuds inte lika kraftfulla vuxenkartar som på Kalmarbanan men istället finns ett bredare utbud så att det finns något för hela familjen. För barnen finns lättkörda barnkartar på egen bana, moderna dubbelkartar där ett barn kan åka tillsammans med en vuxen och minikartar för de allra yngsta (från 3 års ålder). På området finns förutom gokart en kiosk och nybyggd lekplats.

www.gokartoland.se

Ölands Paintball & Event

I Köpingsvik ligger Ölands paintball. Här finner ni en spännande bana byggd på den gamla miljöstationen. En perfekt upplevelse för grupper som vill utföra en adrenalin fylld upplevelse. Passar utmärkt till svensexa/möhippa, kompisgäng eller företag. Barn kan spela med vår junior utrustning.

www.olandspaintball.se

Greby Gokart

Mellan Kalmar och Borgholm ligger Greby Gokart, här erbjuds vuxenkartar, juniorkartar och dubbelkartar. Banan är Ölands nyaste och byggdes 2014 direkt på det öländska alvaret. Besök en liten modern gokartbana med kartar för alla åldrar.

www.grebygokart.se